Annons

Pressklipp: Intervju från Formex

Jag har inte riktigt landat på fötterna ännu efter den intensiva slutfasen med min kommande bok (som äntligen har gått i tryck, hurrrrra!) och ligger därför hopplöst efter i min rapportering från sådant jag haft för mig parallellt med all faktagranskning, slutkorrektur och never ending tryckfrågor. Men. Idag släpptes en film från Formex som ägde rum i augusti – där jag och andra profiler i inredningsbranschen intervjuas om vad som inspirerade oss mest på mässan. På linkedin kan ni se filmklippet och nedan kan du se (exempel på) mitt svar!

Jag får alltså inte betalt för att skriva detta inlägg. Gör det 100% för att jag vill lyfta de duktiga formgivarna från Young Design Talents som kämpar för att få en fot in i branschen.
Kan inte nämna alla, men här är ett urval som jag fastnade för – utan inbördes rangordning.


Krukor inspirerade av arkitektur. Dessa har hämtat mönstret från fasaden på Oscar Properties, Norra Tornen.
Apieceofarch.com


Otroligt fina smycken i återvunnet 925 sterling silver 
csawjewelry.comNy take på doftljus med hårda refiller och en veke av trä.
charlottesymet.comPersonliga och snygga böcker för att bevara minnen av dig själv, eller dina barn.
stackingstories.com


Smart och nytänkande herrbetjänt/hylla.
https://www.victoriasaker.se/

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.