Annons

For sale: Torekov Båstad

Det här huset (på en anonym adress) i Båstad, som ligger ute till salu via Per Janssons mäkleri hade man ju velat se mer av. Så spännande arkitektur och inredning. Här måste en kunnig hand (och en stor plånbok) varit inblandad. Jag var tvungen att titta två gånger för att kolla om det var en rendering. Det nybyggda huset på 274 kvm ligger inbäddat i grönska och har en välplanerad trädgård med naturstensmurar, terrasserade stenläggningar, gräsmattor och planteringar.
Foto: bilder lånade från Per Jansson

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  För oss som inte är i branschen. Vad är rendering?

  • Frida Ramstedt skriver:

   Bra att du frågar! Det är en bild man skapar helt digitalt, via ett 3D-visualiseringsprogram. Idag kan dessa vara förvillande likt ett äkta foto, eller en riktig miljö. Används ofta i införsäljningsmaterial och kataloger för nyproduktion för att visualisera byggprojekt, brf:er och bostäder innan de byggts.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.