Annons

Ett försiktigt hurraHur är du som kollega? Jag vet att jag kan vara inspirerande, men också egensinnig och envis. Besvärande bångstyrig och fruktansvärt bestämd. Till och med hopplöst jävla jobbig att jobba med.

Jag har fattat det.

Trots mitt tunnelseende när jag är i mitt uppe i ett målmedvetet tillstånd kan jag betrakta mig själv utifrån och se hur störig jag måste vara ibland. Om inte annat får jag ju ofta höra det, på omvägar. Det mesta som sägs i cirklar når ju fram till slut.

Men då tänker jag såhär; man kan inte bara få det som är bra från en person, utan att också få egenheterna på köpet.
Så är det med alla.
Oavsett hur vi är funtade.

Allt det som är dåligt, är också bra ibland.
Det som är en svaghet, är också en styrka emellanåt.
Ingen annan är du, och det är din superkraft. Ingen annan är jag och det är min.
Samma saker som leder till ett oväntat resultat, som uppskattas i efterhand, är ofta besvärliga precis i stunden.

Igår skickades min kommande bok äntligen till prepress hos tryckeriet. Efter väldigt många om och men. Förlaget håller andan och jag utropar ett försiktig hurra. Om vi har tur finns den i butik i början på november och detta klassiska citat är en tanketröst tar jag helg med.

Foto: AliceJ.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Erika skriver:

  Du inspirerar! Jag ser så fram emot din nya bok. Kram

 • Sonia skriver:

  Så bra skrivet, träffade rätt i hjärtat hos mig efter att jag känt mig precis som en sån där jobbig och besvärlig kollega häromdagen. Ser fram emot din nya bok!!

 • Hannah skriver:

  Ingen gillar viljestarka personer i vardagen, men de flesta nyttjar gärna resultatet av dem. ???? Vad har någonsin skapats av en person utan envishet? Grattis till slutfört projekt!

 • Sofia skriver:

  Gillar din bångstyrighet, envishet, självständighet och dina övriga ”egenheter”. ???? Självklart ihop med ditt driv, din målmedvetenhet, din vänlighet och omtänksamhet, din förmåga att hela tiden vara steget före och lyckas se vad som kommer att bli nästa stora grej.

  Det är sällan någon från ”fega, trista mitten” som sticker ut i mängden. Och feg är du inte, min fina vän. Stort grattis till ännu en stor prestation! ????????????❤️

 • Spättan skriver:

  Visst gör det ont när knoppar brister… Boijes ord är applicerbara på så mycket! Det är svårt att nå nytt utan att utmana gammalt. Själv förundras jag ständigt över din otroliga skärpa och lite skitjobbighet har väl ingen dött av ????????

 • Jacob skriver:

  Mycket bra! Tackar!

 • Andrea skriver:

  Jag tänker på ”talang-överslagsmodellen” när jag läser ditt inlägg, att det som är ens talang i överslag också kan bli ens ”problemområde” 🙂

 • Christine skriver:

  Hurra! Grattis ! Skall bli spännande att få läsa!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.