Annons

Äntligen! Förhandsbeställ Handbok i möblering

Reklam för egen verksamhet samt Polaris Fakta och Bokus


Nu är det dags! Efter två års intensivt researcharbete och lite trassel med trycket så går det nu äntligen att förhandsbeställa min kommande bok via Bokus(adlink).

RELEASEDATUM: ”Handbok i möblering” släpps den 14/11- 2022

Det känns både läskigt och jättespännande på samma gång! Idén till den här titeln fick jag när hade svårt att hitta stolar till vårt nya bord, av äldre modell. Varför blev det inte bra? Vad var det som skavde. Idag vet vi ofta mer om vilka möbler vi tycker är snygga, än vilka vi tycker är sköna.

Vad är egentligen viktigt att titta efter när man ska köpa möbler och jämför olika modeller med varandra? Eller när man ska kombinera det man redan har, med något nytt. Vad finns det för tips att tänka på – för att få möbelpusslet att gå ihop. Vilka detaljer är formgivarna och tillverkarna själva extra uppmärksamma innan de slår till?

Handbok i möblering innehåller värdefull kunskap om de vanligaste möbeltyperna vi har i våra hem. Den ger konkreta råd och tips som hjälper dig att förstå vilka modeller som passar just din kropp och ditt hem – och varför. Oavsett om du ska köpa nytt, begagnat eller bara vill göra det bästa av det du redan har. 

Boken är en fristående uppföljare och ett perfekt komplement till Handbok i inredning och styling. Vi har begränsad möjlighet att trycka böcker just nu på grund av världsläget, så beställ ditt exemplar redan idag så du inte blir utan vid en eventuell slutförsäljning.

Erbjudande från Bokus!
Just nu får du rabatt på de första två böckerna om du beställer dem via Bokus. Erbjudandet gäller t.o.m. 15 november 2022. Länk till kampanjsidan hittar du här
(adlink).

Poddavsnitt om boken!
Vill du höra mer om mina tankar bakom Handbok i möblering? Lyssna på Norska Bonytts interiörprat där jag berättar mer om vad boken handlar om och vad som gjorde att jag inte kunde hålla mig från att skriva en bok till, när jag egentligen hade lovat ”aldrig mer”. Klicka här så kommer du till avsnittet.


Foto: Anna Roström, Smallpigart.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  Vilket bra poddavsnitt! Tack för många tänkvärda inredningstips att klura vidare på.

  Lycka till med boken!

 • tanja skriver:

  Hvor spændende, det glæder jeg mig til – kommer bogen på dansk? fås dine bøger på dansk?

  • Frida Ramstedt skriver:

   Hej Tanja! Danmark är faktiskt det enda grannlandet som inte har översatt någon av böckerna ännu. Mitt svenska förlag har blivit uppköpta och ägs (sedan ett år tillbaka) av Danska Politien så man får väl hålla tummarna att de översätter denna titel ????

 • Pethra skriver:

  Åh, grattis! Förbokad nu! ♥️????

 • Kenneth skriver:

  Härligt! Grattis! Jag har också förbokat! <3

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.