Annons

Studiebesök på KLco

Igår kväll, innan jag skulle hålla en föreläsning på Varbergs Sparbank, passade vi på att hälsa på Kristin och göra ett studiebesök på KLco. Det var ungefär två år sedan vi lunchade på Spinneriet, då hon visade mig sina första skisser och tankar om detta projekt för första gången. Och nu har det redan blivit ett fullskaligt varumärke med en stor butik, egna klädkollektioner och produkter.


Jag är så imponerad av den resa hon gjort. Speciellt med tanke på de tuffa tider som varit, och ännu är. Kristin har inte bara förverkligat sin egen dröm utan också skapat ett fint besöksmål och flera nya arbetstillfällen för Varberg. Både för dem som arbetar i butiken men också för dem som tillverkar produkterna. Som branschkollega är det också fint att se hur hon förvaltat sin digitala plattform och översatt den i en fysisk plats.


Nu var det hon som gav mig feedback och tankar om den nya lokal som vi ska flytta in i (så snart problemet med fuktskadan är avklarat). Jag blev så inspirerad och pepp på att våga, lite mer.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Emelie skriver:

  Härligt med ett inspirerande besök hos Kristin. Känns så värdefullt att ni finns som visar & vågar.

 • Maria skriver:

  Fint när ni lyfter varandra och bär när det behövs!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.