Annons

Instalove: @hi.lovisa

Inredningsbranschen i Sverige tenderar att cirkulera mycket runt Stockholm och Göteborg, därför blir jag lika glad varje gång jag hittar ett inspirerande konto från en annan stad. Nu råkar Lovisa Hillhammar även bo i Kungsbacka, precis som mig – vilket förstås känns extra kul. Hon och hennes man renoverar ett jättefint hus i en av de äldre stadsdelarna och visar bjussigt på före och efter. Följtips till dig som söker ny(gammalt) till flödet: @hi.lovisa


Foton: @hi.lovisa (publicerat med tillåtelse)

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.