Annons

Stor och liten

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet


Den här veckan försvann i en blinkning. Fem dagar i Stockholm med två föreläsningar på Formex, en egen bokmonter precis vid huvudentrén och ett intensivt kampanjande för Övningsbok i inredning. Vi har nämligen tagit fram ett nytt studiecirkelkoncept som alla butiker och återförsäljare, men också andra inredare, kan köpa för att köra rådgivning med boken som utgångspunkt. Om du inte var på plats och missade förklaringen av upplägget kan du maila till:
info (snabel-@) trendenser.se för mer information.

Vill du köpa Övningsboken som kompletterar Handbok i inredning och styling med 65 teoretiska övningar för att du snabbare ska lära känna dig själv, vilken inredning du gillar och varför – så finns den hos ett 50-tal välsorterade inredningsbutiker runtom i landet och hos bokhandlarna.

Även hos Bokus där den kostar 195 kronor (adlink).

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.