Annons

Fem fina fynd på auktion

Jag brukar inte ta på mig så många privata inredningsuppdrag, eftersom jag inte riktigt har tiden för det, men just nu hjälper jag en familj på Ekerö att möblera ett nytt hus på ett mer hållbart tema och har därför ägnat en hel del tid åt att leta efter inredning på auktionsverken. Här är några fina fynd från veckans sökningar som blivit över i den processen, som någon av er kanske kan ha glädje av istället?


En välbehållen PH6 ”Charlottenburg” från Louis Poulsen med högsta bud 534 kr, hos Stockholms autionsverk via Auctionet.


Nätt skrivbord i ek med tunn sarg. Högsta bud 200 kr hos Auktionshuset Thelin & Johansson via Auctionet.


Hans Wegners fåtöljer CH 44 i en vitmålad modell med högsta bud i skrivande stund (för två stycken!) 5400 kr hos Stockholms Auktionsverk via Auctionet.


Robert Büchtgers krokier ”kvindelige modelstudier”, högsta bud i skrivande stund 500 kr på Lauritz.


Porslinsskål/kruka av Thorkild Olsen för Royal Copenhagen. Längd 25 cm. Utrop 300 kr, inga bud! Hos Gomér & Andersson Linköping via Auctionet.

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa skriver:

  Fler såna här inlägg!!

 • Lovisa Bergroth skriver:

  Ja så kul med såna här inlägg! ????

 • Monnah skriver:

  Jag älskar auktioner! Kul att hitta grejer också på nätet nu för tiden. Måste påminna om favoriten av alla, när Emil går på auktion i Backhorva!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.