Annons

Alea Iacta Est

Det satt långt inne. Men nu är det gjort. Idag sade jag upp mitt hyresavtal på Spinneriet, efter åtta fantastiska år. Jag är otroligt tacksam för den tid jag har haft i det här huset – men nu är jag redo för en ny utmaning.

Planer finns. Absolut. Jag har lite kvar att fixa innan jag kan berätta mer om dem bara, men att vara öppen med var jag befinner mig i processen, istället för att hålla allt inom mig, hjälper mig själv att förstå. Nu är det på riktigt. I höst kommer det att hända grejor! Alea Iacta est, som man säger.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma Kitti skriver:

  Vad spännande det låter! Heja dig! /Emma, i Kungsbacka

 • Malin Vbg skriver:

  Spännande! Kommer även bli spännande och jag är lugn i att det blir intressant det du tar för dig framöver!

 • Vet att det du har planerat kmr att bli helt fantastiskt, tvivlar inte en sekund på fina beslut ????❤️
  Heja dej Fridis ❤️????

 • Anna skriver:

  Vill veta meeeeeer! Nu!

 • Mikaela skriver:

  Spännande, men kan inte fatta att du varit där i åtta år redan. Jag måste följt dig så länge. ????
  Lycka till!

 • Agata skriver:

  Oväntat! Speciellt med tanke på att ni ganska precis gjorde om hela lokalen med Schneider och AJ.
  Men spännande att se vad som kommer härnäst

  • Frida skriver:

   Möblerna tar man ju med sig vid flytt ????
   Elcentralen behövde bytas för att den var gammal och eldragningarna var felaktigt gjorda av den tidigare elektrikern.

   Återkommer med mer info ????

 • Emma M skriver:

  Det ska bli så spännande att få följa ditt nästa steg. Du är alltid lika inspirerande!

 • Susanne skriver:

  Spännande! Lycka till med vad det än blir! Trevlig sommar!

 • Madeleine skriver:

  Åh vad spännande! Jag tvivlar inte på att det kommer bli hur bra som helst! ???? Ska bli kul att se vad du hittar på och jag fortsätter såklart att följa dig – enda sedan Husmusen-tiderna ????

 • Anette Ridderstad skriver:

  Lycka till framöver. Blir superspännande att följa vad du hittar på till hösten ♥️
  Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.