Annons

Annons: Unika golvbrunnar från Unidrain

Inlägget är reklam för Unidrain /Jafo

Golvbrunnar är kanske inget man tänker på förutom när man ska renovera och inser att det antingen kan bli kronan på verket eller en skamfläck på projektet. Man klarar sig inte utan, och då är det bra om de kan vara både fina och funktionella.

Golvbrunnens uppgift är att leda bort vatten från duschområdet, vilket kräver att golvet har rätt fall mot golvavloppet, annars finns det risk för fuktskador och ännu värre problem i längden. ’’Traditionella’’ golvavlopp placeras ofta mitt i duschområdet, vilket kräver fallbyggnad från samtliga håll. Unidrains golvbrunn placeras istället mot väggen så att det bara behövs fall från en riktning. Unidrains patenterade flänsar i väggen och golvet säkerhetsställer också en vattentät övergång mellan golvet, väggen och golvavloppet. Visste du att? 
Unidrains unika golvavloppsystem är idag en av byggbranschens mest populära och har tilldelats designpriser som exempelvis ’’iF product design Award’’ och ’’Den Danske Designpris’’ för serien HighLine.

HighLine är Unidrains exklusiva golvavloppsserie där det traditionella gallret istället har ersatts med en panel som ger en smal spalt där vattnet kan rinna ner. Serien HighLine Colour kommer i mässing, koppar, svart och rostfritt polerat stål. Men serien HighLine Custom kan även ’’skräddarsys’’ och bli näst intill ’’osynligt’’ genom att valfritt tillskuret material som matchar ditt golv limmas fast. 
Utöver HighLine erbjuder Unidrain även deras ClassicLine. ClassicLine är den ursprungliga designserien där överdelen består av en ram och 6 olika designs på galler. och linjen består av 6 olika golvbrunnar. 

Båda serierna erbjuder även Unidrain hörnavlopp som är en diskret lösning för mindre badrum. Avloppet monteras in i hörn och kommer i tre varianter från ClassicLine samt tre varianter från HighLine. 


Slutligen erbjuder Unidrain även måttanpassade golvbrunnar ur kollektionen Modul 1100. Detta är idealt för större badrum, gym, simhallar, spaanläggningar eller sporthallar. För att uppnå önskad längd sätter man samman flera golvavlopp eller golvbrunnar från ClassicLine eller HighLine. 

Läs mer på deras hemsida. Där finns också massor med inspirationsbilder för dig som ska renovera eller bygga badrum inom kort!

Inlägget var ett betalt reklamsamarbete med Unidrain.

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.