Annons

Radioskuggan Ramstedt

Istället för att stretcha mig själv tunt den här veckan, pausade jag lite i mitt postande på bloggen. Nedan ser ni orsaken till radioskuggan: ”Min vecka i fem bilder”. Även om jag nog snarare hade behövt fem om dagen för att få med allt.


I tisdags hade jag deadline på manus till min bokredaktör. Satt uppe sent på nätterna, in i det sista innan jag tryckte på send kl.02.32! Nu återstår månader av redigeringsarbete, men lättnaden dagen efter var påtaglig. Firade den känslan (och att den engelska översättningen The Interior Design Handbook blir pocket!) med en kaffe på Bar Centro.


I onsdags var jag på studiebesök i Kasthalls fabrik i Kinna för att lära mig mer om skaftväv och tuftning av mattor. Jag har ju ingen examen inom inredning och är därför oerhört tacksam för att jag får möjlighet att lära känna och lära mig av experter inom olika områden. Ovärderligt.


Jag hade jag även ett halvdagsmöte med Ekelunds väveris nytillträdde VD Kim, som introducerade mig till en världsunik pixelteknik, som bara finns i Horred. Åkte därifrån med ännu mer kunskap och huvudet fullt av idéer.


Vi har möblerat om i studion och fått leverans av nya skrivbord och stolar. Work in progress, som synes, men äntligen är det slut med hemmakontor på heltid. Känns extra kul nu när jag har anställt fler kollegor.


I torsdags stod ett besök ute på Ringön på agendan för genomgång av kommande avtal med min advokatbyrå Crown Law. Vi åt lunch på Hey It’s Enrico Pallazzo och hann med ett besök uppe på takterassen. Jag insåg att Göteborgs skyline ändrat form (!) under pandemin och att det byggts en ny bro. Sådant man missar när man inte frekventerat människobyn på drygt två år.


I fredags hade jag presentation på ett stort inredningsuppdrag för ett byggbolag. Det är verkligen inte alla projekt som tillåter att man ritar in Kvänum-kök, men desto roligare när tillfälle ges. Det var också kul att se se minen på säljaren när jag bad om luck- och färgprover; nej alltså det är inte till ett kök utan till tio, tack.


Idag (lördag) var det dags för Kungsbackaloppet, världens äldsta löpartävling som gått i följd och nu är inne på sitt 125:e år. Start och mål vid körsbärsträden på torget. Därefter vankades en efterlängtad konsert med Tomas Anderson Wij i Lindome Kyrka. Imorgon är det söndag och då blir det vilodag. I alla bemärkelser!

Kategorier:

Kommentarer

 • Cecilia skriver:

  Kontorsstolarna ???? vart ifrån?

 • Ellinor skriver:

  Inte ett utan tio Kvänum kök! Härligt!
  Jag drömmer om åtminstone ett halvt! 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.