Annons

Processen

En ny svensk kokbok(sförfattare) jag är nyfiken på är Processen och Sedir. Förutom att recepten och bilderna får det att vattnas i munnen är jag imponerad av hans sätt att ta sig an den ganska konservativa bokbranschen. Både layoutmässigt och konceptuellt. Inför boklanseringen ordnade han även med en 48 timmars tillfällig Popup-restaurang i Stockholm, som snabbt blev fullbokad. Så väl utfört och snyggt att man inte kan låta bli att ge honom en verbal high five.


Foton: @sedir

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.