Annons

Inredningsnyheter v. 15/2022

Påskdagen den söndag, så egentligen är det ju en hel dag kvar på helgen, men jag håller på traditionen och river av en summering av veckans inredningsnyheter och branschsnackisar från den gångna veckan.


Lotta Agaton har inrett House of Gärsnäs. Fler bilder här.


Marbodal har släppt en ny serie köksluckor för överskåp, som går hela vägen upp till nock!


Svenska modevarumärket Little Liffner lanserar en serie ullplädar i fyra starka statementfärger med fastbroderad läderlapp.


Trendstefan bjuder på en guidad tur genom London. Måste säga att jag verkligen uppskattar hans generösa bildrapporter och spaningar nu när man inte kan eller vill flyga lika mycket som förr.


Skagerak utökar sitt Rent-koncepter och erbjuder nu sitt sortiment av utemöbler på abonnemang. Så bra!


Mavis har lanserat stolen ’’Rod’’ som är designad av Pierre Sindre. Stolen går även att köpa med tre olika kuddar i antingen mocka, svart eller cognac. 


Luxaflex är aktuella med nya gardiner som ska skydda både mot sol och värme. 

Notiser
– Konstnären Jesper Waldersten samarbetar med världsklarinettisten Martin Fröst och ger en ny föreställning för både ögon och öron.
Designtorget har samarbetat med Beckmans Designhögskola där studenter under sju veckor har skapat ett eget designvarumärke och första produkt. Resultaten presenteras under en utställning som sker den 28 april i Designtorgets nyöppnade butik på Sergelgatan 20 i Stockholm. 
bARK Timber Facade System är en träfasad tillverkad av svensk certifierad skog där all extraheras aluminium har ersatts med CNC-bearbetade träprofiler och därmed halverar fasaden det totala CO2-avtrycket. 

– IKEA har inlett samarbete med Nordvästra Skånes Renhållning som innebär att IKEA-möbler samlas in från återvinningscentralen i Helsingborg för att sen fraktas till IKEA som säljer dem vidare i sin secondhandbutik. Hm. Hur redovisar man det i bokföringen? Som ”återvinst” eller? (förlåt Göteborgshumor).


Minns ni renliga Monica från serien Vänner? Skådespelaren Courteney Cox har lanserat ett eget tvålvarumärke. Homecourt. Oväntat snyggt koncept. Mer info här.  

Kommentarer

  • Jessica skriver:

    Tack för inspirationen! Jag undrar var den avlånga pendellampan på första bilden kommer från? Tack!/Jessica

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.