Annons

DIY: Påskliljor storlek XXL

Kanske det roligaste med mitt jobb? Att man får lov att leka på arbetstid och att avståndet mellan tanke och handling kan vara så pass kort. Påskdekorationer som syns på avstånd? Hur gör man det? Påskliljor i storlek XXL? Ja, varför inte?Du behöver gult kräpp-papper, flirtkulor och piprensare, vita pappersark och rörisolering i inlindat i grönt presentpapper. En sax och en limpistol. Klart! Needless to say kan de inte stå ute i regn, men kanske kan det inspirera fler som ska dekorera butiksmiljöer eller påskfirandet hemmavid?


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • susan skriver:

    Fantastiska! Finns det en mer detaljerad how-to beskrivning någonstans? Superfina! 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.