Annons

Bluehour Stockholm

Hur gärna hade jag inte velat boka in mig på en drejningskurs med Josefin Carne på Bluehour Stockholm? Så imponerad av hur man kan förvandla en (ful?) brun lerklump till något så vackert. Hon har en MFA i Industridesign och arbetar som inredare men håller också 3-timmarsklasser i keramik för mindre grupper i sin fina studio i Eriksvik. Hittade hennes konto på instagram och blev så pepp! Fler bilder här: @bluehour_stockholm


Foto: @bluehour_stockholm

Kategorier:

Kommentarer

  • Märta skriver:

    Tipsar även om @elinkeramik på insta!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.