Annons

Spam-robotar, teknikstrul och hopp om våren

Ledsen för en rekord-dålig bloggperiod. Jag har haft stora problem med tekniken eftersom någon rysk spam-robot tycks ha ställt in siktet på Trendenser och skickat hundratals kommentarer i timmen om viagra och dejtingsajter. Igår fick vi äntligen ordning på det (tack Carin!) så nu kan jag skriva på utan störningar igen. Här är några glimtar från andra saker som sysselsatt mig under veckan som gått.När jag kom till studion häromdagen hade de knoppiga kvistarna slagit ut i blom. Små, små lysande glädjeämnen värda att stanna upp och se. Den uppmärksamme noterar också två nya soffor i studion. Gjorde genast skillnad för akustiken och känslan i lokalen. Visar mer när allt är på plats.


I veckan hade jag besök av Lesley Pennington (som startade succékonceptet Bemz). Vi jobbar på ett gemensamt välgörenhetsprojekt som ska lanseras inom kort och hon tog tåget från Stockholm till Lindome för att jobba på vårt gemensamma moodboard och fila på en pitch-presentation. Så glad för att få jobba med drivna, duktiga och erfarna kvinnor med hjärtat på rätta stället.


På tal om kompetenta kvinnor är jag också så väldigt glad för att jag tog beslutet att anställa en erfaren produktionsledare till Trendenser. Michaela har redan avlastat mitt arbetsliv ca 100%. Ska berätta mer om hur jag tänker kring företagets framtid och uppbyggnad av teamet i ett eget inlägg.


Beställde hem ett kit för att prova på linoleumtryck för ett tag sedan och i onsdags kväll lekte jag med verktygen och karvade ut mönster. Så. Himla. Roligt! Rekommenderar alla att testa.


Jakten på tomt/fritdshus/sommarställe fortsätter. I veckan fick vi nys om ett nytt objekt som är på väg ut till salu. Därför ska vi packa in barnen i bilen och göra en lördagsutflykt dit. Pirret! Känner som sagt hopp om livet, våren och som minst – en solig helg!

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.