Annons

Fem foton från det senaste

Här kommer ett klassiskt bloggsvep med fem foton från den senaste tiden och en kort rapport om vad jag har haft för mig på dagarna, förutom att blogga!


Jag har haft ett färgglatt frukostmöte på Deli Essence Café i Kungsbacka. Ett restaurangtips om du har vägarna förbi. Mötet handlade om ett stort fastighetsprojekt som jag kommer arbeta med under 2022 och 2023. Bygglovshandlingarna är inte klara, men så fort de är det kommer jag att visa mer. Jag ska göra tillval och inredningsförslag till 80 bostadsrätter. Så det finns lite att bita i om man säger så.


Har också fortsatt med uppdraget att fota bilder åt fastighetsägaren på Spinneriet. Hjälper dem med content till @spinnerietlindome på löpande basis och tycker det är så roligt att få jobba mer med kameran och att tänka ut nya bildvinklar från en plats som varit min dagliga bas i snart 8 år. Här står min assistent Charlotta med ett fång färgsprakande Vallmo från Grönbergs interiör i famnen.


I veckan packade jag också upp ett prassligt paket med dessa vackra akvareller som jag beställt av illustratören Pernilla Frimodig till ett gemensamt bokprojekt vi ska göra ihop. Blev bättre än jag hade hoppats på. Hon är helt fantastisk med penseln!


Och på tal om böcker skriver jag ju även på den stora uppföljaren till Handbok i inredning och styling som ska komma ut i oktober 2022. I onsdags hade jag besök av VD’n och förlagschefen och försäljningschefen från Polaris Fakta för att spika vårens alla deadlines. Nu är det ”rumpan på stolen” som gäller, som Läckberg brukar säga.


Igår lördagsjobbade jag hemma hos en bloggläsare. Då och då efterlyser vi hem i Trendensers Facebookgrupp för olika kunduppdrag som ska utföras och nu var utmaningen att använda skruv, plugg och verktyg från Bauhaus – så vi hjälpte Marie och Anders i Lerum att montera en stor tavelvägg i deras vardagsrum och att skruva upp hyllor vid deras matplats. Tack snälla för att vi fick låna ert fina hus för en dag!

Nu ska jag njuta av en ledig söndag i solen. Hoppas att du också får en fin sådan.

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.