Annons

Kvadratsmart lägenhet med sovalkov

Såhär vid terminsstart är det alltid många studenter som hör av sig och vill ha tips på hur man kan inreda mindre lägenheter och studentrum. Med det i bakhuvudet fastnade jag för den här lägenheten på 38 kvadrat som är till salu via Alvhem mäkleri där de skapat en sovalkov i enrummaren med hjälp av en skiljevägg och en takskena med draperier. Fler bilder hittar du här!










Foto: via Alvhem mäkleri publicerade med tillåtelse

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.