Annons

Häng med på ett samtal om (kvinnligt) företagande

Inlägget innehåller information om egen verksamhetNästa torsdag, den 10/2 kl. 17.00 kommer jag och Kristina Lindhe grundare av Lexington Company att ses över Zoom för ett livesänt samtal om bl a kvinnligt företagande, förebilder och föregångsmannaskap. Alla som vill är välkomna att delta. Vilka är våra bästa råd till den som funderar på att starta, eller som redan driver företag i vår bransch? Vilka misstag har vi lärt oss av och vad har vi fått med oss från mentorskapet såhär långt?

Du kan välja att lyssna in, utan att ens ha kameran på eller att delta aktivt och ställa frågor i slutet. Det är helt upp till dig!

När? Torsdag den 10 februari kl 17.00 (beräknad stopptid 18.00)
Var? Via Zoom
Hur? Maila [email protected] så skickar hon inloggningsuppgifterna till dig!

Deltagandet är kostnadsfritt!

Kategorier:

Kommentarer

 • Sanna skriver:

  Åh, jag kan inte den tiden! Kommer ni spela in samtalet så man kan titta på det i efterhand?

 • Gud så spännande, kommer absolut lyssna in!

 • K skriver:

  Hej, jag har mailat Matilda enligt ovan men inte fått någon länk/några inloggningsuppgifter ännu. Finns det någon annan jag kan kontakta?

 • Helena skriver:

  Hej, är detta inställt eller fullt? Jag har mailat 2 ggr men fortfarande inte fått något svar eller några inloggningsuppgifter

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.