Annons

Fyra tips till fönsterbrädan

Såhär års är det många som önskar stylingtips till sina fönster. Kanske för att det känns extra tomt när julbelysningen tagits bort. Jag tog en vända på Hemnet och sparade ner fyra fina idéer som kanske kan inspirera, inte minst dig som kämpar med stora glasrutor och smala fönsterbrädor.


Variera höjden på växterna, men också storleken och texturen på bladverken. Den här bilden är från Storkgatan 4A i Göteborg till salu via Alvhem. Styling: Emmahos


I riktigt smala funkisfönster kan en vas och en yvig kvist vara nog så fint för att få lite högre grönska. Lägenhet till salu på Von Gerdesgatan via Alvhem. Styling Grey Deco.


Om fönsterbrädan är hopplöst obefintlig kan man ställa växten på en pall eller piedestal istället som i detta badrum, till salu via Entrance Mäkleri. Bonus för cafégardinen!


Om man har stora fönster från golv till tak, kanske det istället är en idé att ställa växterna på utsidan modell större som här på Tegnérgatan 27 a via Bo-laget i Malmö.

Kategorier:

Kommentarer

 • Erika skriver:

  Tack för bra tips! Du råkar inte veta varifrån det fina matbordet på sista bilden kommer?

 • Charlotte skriver:

  Eller en fin ampel 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.