Annons

For sale: Ynglingagatan 5

Kolla in det renoverade badrummet i den här lägenheten som är till salu på Ynglingagatan 5 via Historiska hem. Fastigheten uppfördes på 20-talet och jag tycker att ägarna har lyckats väl med att respektera husets tidstypiska drag utan att för den skull inkräkta på dagens behov, eller ägarnas personliga smak. Två tummar upp!

Foto: Ono Scenografi: Lingsell Publicerat med tillåtelse

Kategorier:

Kommentarer

  • Camilla skriver:

    Vem har tillverkat badkaret? Svårt att hitta ngt snyggt & nätt som denna. Tack på förhand.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.