Annons

DIY: Enkelt kort till Alla-hjärtans-dag

På måndag är det Alla-Hjärtans-Dag. Det är inget som firas med storslagna gåvor i vår familj, men en handskriven hälsning med några uppskattande rader är det ju ingen som blir ledsen för. Har du bara lite papper hemma kan du enkelt fixa det här hjärtformade kortet.


Såg idén florera på Pinterest och var bara tvungen att testa själv. Vik ett A4-ark på mitten och skissa en hjärtform med blyertspenna. Klipp konturen med en vass sax. Klart! Färgen på kortet kan man ju justera själv, utifrån vad man har i lådorna.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.