Annons

Annons: Prints från Posterlounge

Inlägget är betald reklam för Posterlounge.se

Tomma väggar kan göra att ett hem känns ofärdigt och opersonligt. Enklaste sättet att råda bot på det är att använda sig av tavlor. I ett betalt reklamsamarbete med Posterlounge som säljer konsttryck och väggdekorationer till riktigt bra priser har jag valt ut några motiv som kan passa många stilar. Posterlounge har över 100 000 olika prints och posters att välja mellan från olika konstnärer, fotografer och illustratörer. Risken är med andra ord ganska liten att man ska råka köpa exakt samma tavlor som grannen.

RABATTKOD & ERBJUDANDE!
Just nu får du 15% rabatt på ett helt köp med koden PL15TRENDENSER
Gäller t o m 2022-03-15. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.


Utöver fotokonst och grafik har de också en del utställningsposters i sin sk. Master Collection. Dessa två motiv hittar du här och här. Inramat och klart, eller bara som print (det väljer du i rull-menyn intill varje motiv).


Här finns neutrala motiv för den som vill ha lugna väggar i naturtoner, men det finns också mer färgstarka posters och prints för den som är på jakt efter ett utropstecken till sina väggar.


Svårt att bestämma dig? Svartvit fotokonst passar också till de allra flesta inredningsstilar och rum. Klicka här för att se hela Posterlounges utbud.

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.