Annons

Nyårsbukett

Jag sitter framför brasan med en kopp kaffe och försöker njuta av ett par slappa timmar innan det är dags att göra sig i ordning för kvällens nyårsmiddag. Till tonerna av två exalterade söner och en ännu mer upprymd make som spelar Fifa på övervåningen. Mmm… En allt annat än lågmäld ljudkuliss. Rundar av det här bloggåret med ett tips till nyårsbuketten. Så fint att mixa tallkvistar och rosor, inte sant? Ett enkelt sätt att rufsa till en annars prydlig mix av blommor. Önskar dig en god fortsättning och ett riktigt gott nytt 2022. Vi hörs nästa år!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin Vbg skriver:

  Jättefint! Önskar dig ett gott nytt år och ser fram emot vad du har för planer med 2022!

 • Karin skriver:

  Vackert! Passar på att tacka för all kunskap, tips och inspiration som du så generöst delar med dig av. Gott Nytt År!

 • Hannah skriver:

  Gott nytt år och tack för allt du delat 2021!

 • Cecilia skriver:

  Bra budgetknep för både plånbok och klimat att fylla ut med inhemska kvistar. Extra plus för det. Gott nytt år till dig och tack för detta bloggår!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.