Annons

Julklapp till inredningsintresserade

innehåller reklam för egen verksamhet

I våras lanserade jag Övningsbok i inredning, som komplement till ”Handbok inredning och styling” (som blivit en internationell bästsäljare och översatts till 28 språk).

Eftersom papperspriserna har gått upp nästan 30% (!) i år kommer bokpriserna att behöva höjas vid nästa omtryck. Därför vill jag tipsa dig som ännu inte har (eller som känner någon som borde få) de här böckerna – att ge bort eller önska sig dem i julklapp. Ett perfekt kit till den inredningsintresserade som vill lära sig grunderna om inredning som alla bör känna till, oavsett inredningsstil – men också till den som vill få hjälp att göra det bästa av sina egna förutsättningar. En inredningskonsultation, i bokformat! Båda säljs via Bokus, Adlibris. Akademibokhandeln, Åhléns, Designtorget och ett 80-tal inredningsbutiker runt om i Sverige.

Handbok i inredning och styling, pris från 249 kr
Övningsbok i inredning och styling, pris från 189 kr


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.