Annons

3 x loppisfynd för dina julplanteringar

Om det är något som ger riktigt bra valuta för pengarna på loppis så är det krukor och kärl att plantera julblommor i. Jag fick själv det tipset av en bloggläsare (här) och delar tacksamt vidare. Här är tre modeller att hålla utkik efter!


Korgar. Finns i alla möjliga storlekar och är perfekta planteringskärl. Täck insidan med plast och lägg lecakulor i botten. Ös på med blomster. Den här fina med stadiga handtag fyndade jag för tre guldtior på Erikshjälpen i tisdags.


Allmogetråg. Detta betalade jag 35 kronor för på Röda Korset i Kungsbacka och fyllde med kuddmossa, en hyacint och två små adventsstjärnor från matbutiken på hörnet.


Bakformar. Ligger ofta orörda i travar på loppis och finns i alla möjliga storlekar. Tryck ner några hyacinter och lite grön mossa så har du en dubbel present. För formen kan ju diskas ur och användas till sitt riktiga syfte när blommorna vissnat.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Marie skriver:

  Jättebra tips! Så fint 🙂

 • Så snyggt! Speciellt korgen med hyacinter. Trevlig helg.

 • Anna-Maria skriver:

  Jättefint! Just de där trågen är däremot inte så lätta att hitta tycker jag???? letar med ljus och lykta vidare..????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.