Annons

Up & coming: Ludvig Sjödin

Född 1995 med en BA i konsthistoria från Uppsala universitet och ett år på Sunderbyns Folkhögskola är Ludvid Sjödin nu verksam som målare och illustratör i Luleå. Jag förstår att man kanske inte förstår, om man inte själv har en koppling till Norrland. Men jag fastnade länge bland hans tavlor. Fängslad av hans förmåga att skapa visuell poesi av vardagliga detaljer. Klicka här för mer.


”Blandare”, oil on canvas, 50 x 46 cm, 2021


”Den låga solen”, oil on canvas, 2020


”En annan dag”, oil on canvas, 15 x 21 cm, 2021


”Konversationer”, oil on canvas, 70 x 90 cm, 2020


”Över trädtopparna”, oil on plywood, 52 x 61 cm, 2021

Kategorier:

Kommentarer

 • Ingrid skriver:

  Så fina målningar!

 • Johanna skriver:

  Vilken nostalgitripp. Kvälllssol som träffar tallens röda stammar, skuggspelet på en Polar 470 och stugkranen ????

 • Hannah skriver:

  Får Karin Mamma Andersson vibes!

 • Anne skriver:

  Att lyfta det vi egentligen ser runt omkring oss, och med ett tidsfilter, så fint.

  Ser att det inte alltid ger så mycket likes hos influcencer, men lyft gärna konsten. Den omgärdas ibland av ett drag att behöva vara ekonomisk värdefull, när det egentligen handlar om att kunna välja annat än det massproducerade och det som är värdefullt för en själv.

 • Åsa skriver:

  Underbart!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.