Annons

Instalove: @tradgardsarkitekt

När jag var hemma hos Josefin i samband med ett fotouppdrag för par veckor sedan visade hon mig deras kommande trädgårdsplaner och de skisser som @tradgardsarkitekt Ulrica Isacsson gjort till dem. Jag blev så inspirerad! Vilken skillnad det gör ändå, att få hjälp av ett proffs för att ta fram det bästa av tomtens förutsättningar. Och så mycket enklare det blir att visualisera en målbild, inte minst under de många olika steg man måste ta sig förbi med ett nybyggt hus.
Foton jag tagit på skisser gjorda av @tradgardsarkitekt

Kategorier:

Kommentarer

 • S A skriver:

  Åh! Ulrica har ritat vår rabatt på framsidan som vi skall förverkliga till våren! Hon förstod verkligen vad vi var ute efter och gjorde det så läckert! Mina varmaste rekommendationer!

 • Lina skriver:

  Ja väldigt stor skillnad och otroligt fint! Älskar trädgårdsritningar. Dock väldigt kostsamt att genomföra allt med pool, portaler, vattenspeglar osv, men det är ju anpassningsbart vad man möjlighet till.

  • Josefin skriver:

   Hej Lina! Vad roligt att du gillar vår trädgårdsritning! Vill bara förtydliga att ritningen utgår från det befintliga på tomten. Ulrica har alltså inte ritat in en pool på eget bevåg utan det var redan påbörjat bygget av pool när hon fick uppdraget. ????

 • Sara skriver:

  Kan ofta tycka att många villaträdgårdar är så otroligt trista. Enda kravet som många har verkar vara att den ska vara lättskött, ge insynsskydd och skapa distans till grannen. En fotbollsplan kanske kan vara kul för barnen att springa runt på men rent estetiskt är den inte så kul. Nu har jag inte ens en trädgård själv men njuter av vår innergård som sköts av Rosendals trädgårdar. Även i norrläget finns det marktäckare som skapar trivsel och under hela odlingssäsongen finns det något som blommar. Det börjar med häggen och slutar med hortensian och de sista rosorna. Skulle lätt välja hjälp av en trädgårdsarkitekt om jag någonsin skaffade en trädgård.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.