Annons

Dagens kontor

Idag har jag jobbat här. Hos Josefin, som är medlem i Trendensers Facebookgrupp. Vi hyrde hennes hus på uppdrag av en stor internationell kund, för att fota bildmaterial till deras sociala mediekanaler. Oktober brukar ju vara en helt hopplös månad, i alla fall i dagsljusmått mätt. Men solen var på vår sida idag och trängde sig igenom de regntunga moln som låg som ett lock över himlen när jag vaknade. Jag är väldigt tacksam för det och för känslan av att arbetslivet så sakteliga börjar återgå till det normala. Äntligen!


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Vad är det för terzzoliknande skiva hon har i köket, längst till höger?!!
  Jättefin!!!

  • Josefin skriver:

   Hej! Tack för dina fina ord! Det är en terazzo som heter calacatta. Vi är mycket förtjusta i den. ???? /Josefin

 • Härligt, nu vänder det – & vilket fint hem dessutom!

  Fin helg till dig!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.