Annons

For sale: Funningen Borås

Kolla in det här huset som är till salu i Borås, via Alvhem mäkleri. Färgstark konst, en eklektisk mix av möbler och mönster och så mycket detaljer att titta på, i varje bild. Här bor konstnären Bobo Wallmansson med familj, vilket också kan anas på väggarna. Du måste se resten. Fler bilder här.


Foto: Alvhem mäkleri

Kategorier:

Kommentarer

 • Elin skriver:

  Det är Bobo med familj som bor där. Pappan i ena lägenheten. Lillebror John-John har nyligen sålt i Göteborg och köpt nytt nere i Båstad. Mamma Kiki har även hon nyligen sålt Ostermanska villan i Båstad och köpt nytt.

  Japp, jag har koll för fullkomligt ä l s k a r familjen Wallmanssons hem och stil.

 • A skriver:

  Väggfärgen i köket ???? Så fin till den gröna färgen på kölsinredningen. U drar vad det kan vara för färgkod? Frida, har du någon koll på det?

 • Lolo skriver:

  Väggfärgen som verkar vara genom gående. Går det att få reda vad den är? ????‍♀️

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.