Annons

Annons: Julbelysning från Markslöjd

Inlägget är reklam för Markslöjd

Om två veckor är det första advent och det är hög tid att damma av julbelysningen för att kontrollera så att allt fungerar, eller om något behöver kompletteras. I reklamsamarbete med Markslöjd vill jag tipsa om deras fina julnyheter. 

Markslöjd har ett stort sortiment av juldekorationer i olika färger och former, så det finns verkligen något för alla. Här har jag länkat några favoriter, men kika gärna på Markslöjds hemsida för att se hela deras sortiment! 


Har du STORA fönster? Markslöjd har REJÄLA stjärnor. Stor adventsstjärna DUVA White 150 cm!


Julstjärna
Fram till den 31 december har Markslöjd även en kampanj på modellen Marigold (se bild ovan) tillsammans med BRIS. Marigold finns i flera färger och för varje såld lampa av den modellen går 10kr till BRIS. Målet är att samla in minst 30 000 kr, och när det målet har uppnåtts skänker Markslöjd ytterligare 30 000 kr! Markslöjd


Bordsdekorationen View finns i två färgställningar, natur och natur/röd.


Den lysande kransen TUBBY med pappersveck inspirerad av japansk origami är en nyhet för i år.

Här hittar du hela Markslöjs sortiment för julbelysning.

* Inlägget var reklam för Markslöjd

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.