Annons

Annons: Hill Ceramic

Inlägget är reklam för Hill Ceramic


Känner du till Hill Ceramic® en svensk kakelgrossist från Tvååker, utanför Varberg som har Europas största beställningssortiment online. I dagsläget har de 17 000 olika kakel- och klinkersprodukter att välja mellan, för både interiör och exteriör. Dessutom har de en smart modul som hjälper dig räkna åtgång på fix och fog för att minska felbeställningar.Handlar du från Hill Ceramic så får du alltid första sortering och certifierade produkter som uppfyller svenska byggstandard. Deras produkter kommer ofta från samma tillverkare som de flesta stora svenska grossister gör sina inköp ifrån, skillnaden i pris beror på att Hill Ceramic inte har några återförsäljare, showroom eller dyra mellanhänder.

Hill Ceramic® säljer bara klinker från ledande europeiska tillverkare vilka uppfyller EU standard och svensk standard, alla produkter är första sortering klass BIII EN14411. PEI är ett internationellt klassificerings system som används för att kunna kvalitetsklassificera en produkt.PEI klassificering gäller bara för klinkerprodukter, ej kakel. Känner du till vad de olika beteckningarna står för?

PEI 1
Passar i bostadsutrymmen med lätt gångtrafik och på platser som beträds med bara fötter och/eller mjuka skor. Till exempel: badrum, toaletter, sovrum etc.

PEI 2
Passar i bostadsutrymmen med måttlig gångtrafik. Till exempel kök och ytor i direkt anslutning till entréer.

PEI 3
Fungerar i de flesta utrymmen i bostaden.

PEI 4
Golvytor inom- och utomhus som beträds av normal gångtrafik och även bör tåla en del repande smuts, med svårare förhållandena än exemplen i klass 3. Till exempel entréer, storkök, hotell, utställningshallar och saluhallar.

PEI 5
Passar för golvytor inom- och utomhus som utsätts för tung gångtrafik under långa perioder med en del repande smuts, med de svåraste förhållandena som glaserade plattor är lämpliga för. Till exempel allmänna ytor, såsom köpcenter, flygterminaler, hotellfoajéer och trottoarer.

* Inlägget var reklam för Hill Ceramic

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.