Annons

Tapetskola med Perswall

Inlägget är reklam för Perswall


Skräddarsydda tapeter är precis vad det heter. Anpassade efter just ditt rum, med minimalt spill och on-demand- produktion som görs efter din beställning. Alltså behöver Perswall inte chansa i sin produktion, gissa hur mycket de kommer sälja av ett visst mönster med risk för överproduktion av utgångna mönster.

Istället beställer du som kund exakt det du behöver, och det är också exakt vad som produceras. Det gör också att deras tapeter blir enklare för dig att sätta upp eftersom;

  • Tapeterna levereras i numrerade våder
  • Våderna är redan mönsterpassade

För att förenkla mätningen av din vägg eller ditt rum har de tagit fram en enkel Tapetskola. I den här filmen visar de hur man går tillväga


Hur beställer man?
– Välj vilket motiv du vill ha på din tapet
– Klicka på den och fyll i dina väggmått. Ange bredd och höjd. Utgå från väggarnas bredaste och högsta punkter när du mäter, Perswall rekommenderar sedan att du sedan lägger till 5-10 cm extra på både bredd och höjd för att vara på den säkra sidan. 
– Tänk på att vid beställning av tapeter för ett helt rum görs endast en order med alla väggars mått, dvs du ska inte göra separata beställningar vägg för vägg. Lägg sedan på 5-10 cm på det totala måttet när du har adderat måtten för alla väggar som ska kläs med tapet.
– Du behöver inte räkna bort snedtak, hål för fönster och dörrar eller eluttag, dessa skär man enkelt ut hål för vid uppsättning. Men tänk på att välja ett motiv som inte har sin fokuspunkt just precis där hålen kommer att behöva tas. 
– Minsta beställning är 3m².

– Det är fri frakt och tapeten skickas sedan inom 4 arbetsdagar!

Du behöver:
För att sätta upp din tapet behöver du en spackelspade eller ställinjal, en hink med vatten och svamp, en spatel för att släta ut bubblor i tapeten, ett tråg för limmet, en roller och en bred pensel, ett vattenpass eller ett lod (görs enkelt med ett snöre och en tyngd), en tapetkniv och en penna. För bäst resultat rekommenderas ett sk. non-woven-lim.I Perswalls tapetskola kan du läsa om hur du enkelt förbereder underlaget, tar dig förbi hörn, dörrar och fönster samt hanterar eluttag och lampkontakter.


Ladda ner Perswalls uppsättningsguide så kan du se steg för steg hur du enkelt monterar och slätar ut våderna.

Lycka till!

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.