Annons

Markslöjds Expand

Inlägget är reklam för Markslöjd

När jag skriver om belysningstips får jag ofta frågor om prisvärda och snygga spotlightskenor med riktbart ljus. I reklamsamarbete med Markslöjd vill jag därför lyfta deras utbyggbara system Expand. En smidig och smart lösning för att ljussätta köket, hallen, garderoben och andra delar av ditt hem. Serien är påbyggnadsbar och har riktbara spotlights, som finns i flera färger och utföranden till en vettig peng. Pris från 681 kr skenan!


Grunden i Expand är startsladden och skenorna som finns i två längder och tre olika färger. Expand finns både för tak och för vägganslutning.  Du kan också välja vilken sockel och stil på spotlight du önskar. 

Skenorna gör det lätt att ljussätta köket, både på arbetsytorna och riktat mot köksluckorna. Perfekt även för hallen, som riktat ljus mot bokhyllan eller varför inte för att lysa upp en fin tavelvägg. I framtiden kan du enkelt bygga ut eller förkorta ditt system, exempelvis vid flytt. 

Steg 1: Välj färg och design.
Expand finns i tre färger (svart, vitt och borstat stål) och tre olika modeller på skärmarna/ljuskällorna. Cylinderformade eller runda spotlights för riktat ljus och och en modell för öppna ljuskällor E27 (med bred) sockel. Den raka cylinderformen känns diskret och tidlös medan de runda kloten ger ett mer lekfullt och mjukare uttryck.

Steg 2: Välj längd.
Skenorna finns i 50 cm eller 70 cm längder. Dessutom finns ett vinkeltillbehör så att skenorna kan sättas i hörn. 

Steg 3: Välj tillbehör. 
Expand kan både monteras i tak och på vägg. Välj det utförande och den sockel som passar dina behov bäst. Du kan också komplettera med fler ljuskällor vid behov exempelvis om du flyttar eller renoverar/bygger ut. Markslöjd rekommenderar dock att du ansluter max 10 ljuskällor i en och samma skena.

Steg 4: Montera!
Här hittar du en video som visar hur enkelt det är.

Inlägget var ett betalt reklamsamarbete med Markslöjd

Kategorier:

Kommentarer

  • Lina skriver:

    Snyggt! Vill jättegärna läsa mer om belysning ute och olika system med app-styrning typ Hue, Plejd, Hidealite..

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.