Annons

Instalove: @wigensater

Tycker du att ditt instagramflöde är väldigt beige? Lägg till @wigensater så kommer du bjudas på en vitamininjektion och många bra tips på hur du kan väva in lite mer kulörer mot en neutral bas. Här är några exempel, men kolla in kontot för att inte missa barnrummen, hallen, vardagsrummet och alla små stilleben.


Ett äggskalsfärgat kök som piggats upp med blå dynor, en blå Hortuskruka och solgula små detaljer.


Den ”blå tråden” fortsätter in i vardagsrummet som stoltserar med sex målade stolar av Mogensen, Juice-vasen från HAY och ett konstverk med blå, gula och rosaröda inslag.


Zoomar man ut så ser det ut såhär. Notera mattan som plockar upp färgerna från tavlan som syntes till höger i den förra bilden.


Närbild på detaljerna ovanför skåpen från IKEA (som inte längre finns i sortimentet och har blivit dyrgripar på Blocket och hos auktionsverken). Sök på IKEA Stockholm 2017.

Följ @wigensater för mer inspiration!

Kategorier:

Kommentarer

 • Eva Karlsson skriver:

  Så fint med färg.

 • Lou skriver:

  Så fint! Var hittar man liknade färgglada mattor?

 • Marit @lustikulla skriver:

  Jag kan bara hålla med! Hon är en fantastisk frisk färgfläkt med fingertoppskänsla i mitt flöde! Adore it!

 • Anna skriver:

  Är den någon klok själ som känner igen den fantastiska blåa tavlan/printen hon har på sitt IKEA-skåp? Har försökt leta men inte hittat vem som kan ha tänkas gjort den! 🙂

  • Frida skriver:

   Hej! Läste att hon köpt den på Grandpastore. Kolla med dem, de kanske kan hjälpa dig även om den inte längre säljs hos dem.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.