Annons

Erik Dahlbergsgatan 28a

Den här lägenhetsannonsen som är till salu på Erik Dahlbergsgatan 28a via Alvhem är som ett minivernissage för konstnären Bobo Wallmansson. Gissar någon med kontakter till konstnären? Låt oss kika på några av hans tavlor. Fler bilder hittar du här.


Foto: Alvhem.seKategorier:

Kommentarer

  • Nicole skriver:

    Det är konstnärens bror som säljer sin lägenhet ????

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.