Annons

Up and coming: Olivia Tognelli

Jag blir lycklig varje gång jag ser en ny talang glimma till där jag minst anar det. Mitt i en frågestund om skrivartoners på mitt instagram dök Olivia Tognellis namn upp. Jag blev nyfiken och klickade mig vidare – till en pärla i vardande. Spana in hennes glaskonst! Hon har studerat på Beckmans och är relativt nyutexaminerad, men har redan fått stipendium och ställt ut i Buenos Aires. Hennes vaser har fått sina organiska former med hjälp av grönsaker som zucchini och ingefära. Mer info här.


Foto: pressbilder från Olivia Tognelli

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Wow, vilken otrolig design och hantverk!

 • Frida skriver:

  Otroligt vackert!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.