Annons

Läsarundersökning 2021


En vecka kvar till semestern och jag gör halvårsbokslut med mig själv. Vad har fungerat bra och mindre bra i mitt företagande den här våren och hur ska jag prioritera min tid höst? Jag har en klar bild av vad jag vill uppnå, men inte exakt hur – så jag behöver göra en plan. Och inte minst, fundera på var jag kan ta in mer hjälp.

Sen är jag väldigt nyfiken på dig. Vem är du som läser de här raderna som jag skriver just nu? Vad jobbar du med och vad har du för bakgrundskunskaper? Vilka inredningsfrågor funderar du på eller behöver mer hjälp med? Var spenderar du helst din tid (på bloggar eller instagram) och vad söker du efter, i mina kanaler?

Det var ett tag sedan jag gjorde en läsarundersökning, så i sommar tänkte jag låta en enkät ligga ute till mitten på augusti. Om du har några minuter över kommande veckor skulle det vara otroligt värdefullt om du kunde hjälpa mig genom att svara på några frågor.

Som tack har alla som fyller i min läsarundersökning chans att vinna ett presentkort på 5000 kr hos Norrgavel genom att frivilligt ange sin mailadress i slutet. Presentkortet kan inte lösas in till kontanter och vinnaren ansvarar själv för att betala ev. vinstskatt.

Klicka här för att komma till LÄSARUNDERSÖKNINGEN (enkäten öppnas i ett eget fönster).

Kategorier:

Kommentarer

 • Kristina Ponting skriver:

  Intresant:) Jag har läst bloggen med stor behållning och lagt ett och annat tips på hjäärnkontoret, jag kommer tillbaka ofta:)

 • Maria skriver:

  Följt dig sen gammalt=) Du är en av fyra bloggar jag läser och annars är det instagram som jag ”hänger” på. Jag gillar din inredningsinspiration som passar både slott och koja. Fina naturliga material som är skönt att vara i och din konstnärliga ådra lyser alltid igenom.

  Jag är i mina bästa år(nåja..=) Gift,hus på landet.Sjuksköterska,vuxna barn, ett barnbarn-som vi äntligen snart ska få se. Tidigare slit o släng och ville ”vara rätt”-Provat olika stilar och svårt att hitta någon eftersom det blir så när man inte får ett sammanhang och lyssnar till vad som man verkligen behöver. Något jag tycker du hjälper till fint med utan pekpinnar.
  Landat i tid, pengar och ålder och mer tid nu på inredning och tänker mer hållbart.

  Tittar och tar in tips, nyheter och all vackerhet du förmedlar. Ett lätt och roligt sätt att hålla sig lite ajour med inredning, tycker jag. Sen tycker jag om dig helt enkelt och roligt att få ta del av vad som händer i ditt liv♫

  Glad fortsatt fin sommar ♥

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.