Annons

Entreprenör(d)

Efter 10 år som företagare har jag äntligen kommit på vad jag ska kalla mig själv. Insikten slog mig precis. Som en snilleblixt från klar himmel. Jag är inte influencer eller bloggare, författare eller föreläsare. Jag är inte heller företagare eller entreprenör. Jag är ju en entreprenörd. Som har skapat ett företag runt mitt ganska smala intresseområde. Och tack vare att det uppskattas av er som läser kan jag försörja mig på att fördjupa mig ännu mer i sådant jag tycker är intressant och spännande. Att få lov att vara nörd är min största löneförmån och yrkesmässiga ynnest i livet. Jag har haft många roliga jobb, men inget har tillåtit mig vara så mycket av allt som är jag – som just detta.

Tack för det. ♥

Kategorier:

Kommentarer

 • Kristina skriver:

  Va härligt att kunna vara en entreprenörd. ????

 • Hannah skriver:

  Underbart uttryck ???? Ska jag låna!

 • Pella skriver:

  Vilken härlig insikt! 🙂 Njut av den känslan. <3

 • Linda skriver:

  Haha, klockrent! Nu blev jag ännu mer sugen att satsa på min dröm, så att jag också kan kalla mig entreprenörd ???? Det är just ditt nörderi som gjort att jag har följt dig sen husmusen-tiderna; ditt genuina intresse och hur du funderar och resonerar. Tack för att du delar med dig av allt ditt nörderi! ????????

 • Perfekt tycker jag! Heja!

 • Monnah skriver:

  Vad klurig du är!

 • Frida skriver:

  Det är vi som ska tacka för ditt fantastiska nörderi!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.