Annons

DIY: Pappers-paraply

Vi gjorde ett barnrumsjobb för en tid sedan, som ännu inte kan visas, men en liten detalj kan jag bjuda på. Det här är ju ett roligt DIY tillsammans med lite större barn och fint göra många av i en mobil till lite mindre barn, eller att använda som paketdekoration nu i födelsedags- och presenttider. Här hittar du en instruktionsfilm på YouTube. Anpassa papperets färg efter önskemål.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.