Annons

Annons: Svana din Sverige-semester i sommar

Inlägget är betald reklam för Svanen


I år är vi kanske fler än någonsin som planerar en semester inom Sverige. Så vad passar väl då bättre än en uppföljning på förra årets populära inslag om Svanenmärkta hotell- och semesteranläggningar. I stolt reklamsamarbete med Svanen vill jag påminna om deras sökfunktion.

Här hittar du en komplett karta med Svanenmärkta utflyktsmål i Sverige.Via denna funktion kan du enkelt söka på olika orter och områden. Ett Svanenmärkt hotell-, restaurang-, eller en konferensanläggning har tagit ett helhetsgrepp om sitt miljöarbete och passerat Svanens stränga krav som visar att man arbetar, mot det hållbara samhället för att minska sin belastning på miljön. För att bli Svanenmärkt måste man klara ett antal gränsvärden bland annat för sin energiförbrukning som vanligtvis är det som ger upphov till störst miljöpåverkan från dessa verksamheter.

Här är tre hotell som jag är nyfiken på. Vilka skulle du vilja besöka? 


Vår Gård Saltsjöbaden
Bo bekvämt i en rogivande miljö nära havet, med vackert läge och fina gamla byggnader fullt med historia och vacker design att njuta av.  

FB: @vargardsaltsjobaden
IG: @vargardsaltsjobaden
www.vargard.se


Foto: @fjallaventyr

Gammelgården i Sälen
Njut av en vacker fjällsemester under sommarhalvåret då landskapet färgar sig i vackra färger. Gammelgården i Sälen är ett stämningsfullt hotell för gourmanden och naturälskaren med flera byggnader från 1600-talet. Har blivit nominerade till Årets Viltkrog 2021. Här kan du också boka oförglömliga naturupplevelser med @fjallaventyr

FB: @gammelgardenhotellorestaurang
IG: @gammelgarden.se
www.gammelgarden.seFlädie Vingård, Skåne
På Flädie Mat & Vingård lagar man mat på säsongens bästa råvaror. Deras köksmästare Lena Ylipää Abrahamsson har en stor passion för grön mat, för närodlat, närproducerat, skånskt i säsong, och hämtar gärna råvaror ur skogens skafferi. På Lenas menyer hittar man såväl maskrosor, granskott, björkskott, ramslök som fläder. 

FB: @FladieMatOchVingard
IG: @fladjematvingard
www.fladiematvingard.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.