Annons

Annons: Svana din semester!

Inläggget är reklam för Svanen

Just nu är det kanske många som sitter och planerar sina sommarledigheter och gissningsvis kommer ”Hemestra” i Sverige. Har du tänkt på att du kan Svana din semester? Det finns över 250 Svanenmärkta anläggningar i Sverige som jobbar för att minska sin miljöpåverkan och göra din upplevelse så bra och hållbar som möjligt. Jag har listat några ställen jag är nyfiken på.

Svanenmärkta sommarpärlor!
Nedan ser du var mina förslag ligger. Jag tycker (personligen) att vi ska vara försiktiga med att resa för långt, men det finns Svanenmärkta sommarpärlor i hela landet! Klicka här för att hitta en komplett karta med Svanenmärkta utflyktsmål i Sverige.

Norrbotten Camp Ripan, Kiruna
Upplev norrsken, midnattssol, vackra fjällvyer och frisk luft från ryggen av en islandshäst. Camp Ripan är certifierade med Nature´s Best vilket garanterar att de tar ett aktivt ansvar för naturskydd, mer miljöanpassat resande och omsorg om resmålets kulturvärden och människor.

Dalarna Greenhotel, Tällberg
Bo Svanenmärkt i ett härbre med milsvid utsikt högt över Siljan. Några rum har också egen bastu, öppen spis och bubbelbad.Stockholm, Yasuragi
Varje sommar erbjuder Yasuragi sitt familjekoncept Yasuragi Kids (i år en vecka i juni och en vecka i augusti). Resterande tid riktar de sig till vuxna. I sommarpaket ingår bl a zenmeditation och kinhin (gående meditation), tabata-träning utomhus, avslappning med klanger, närvaropromenad i naturen och rörlig meditation på takterrassen samt meditation med testund.

Halland Ästad Vingård
Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar, vackert beläget i naturreservatet och Åkulla Bokskogar. Här odlas ekologiska druvor och görs egna viner. Boka en vinprovning, gå en guidad vingårdsvandring, testa Sinnenas Spa över en dag eller helg eller boka ett vandringspaket.

Skåne Kiviks hotell
Kiviks hotell är 100 år gammalt och beläget på en höjd med milsvid utsikt över havet. På Österlen finns sig flera fina cykel- och vandringsleder ut mot havet, in i skogen, ut på slätterna och över backarna. Hyr en cykel åk på en guidad Mountainbiketur, vandra längs lederna, boka en löparhelg eller bara stanna på hotellet och njut av trädgården och maten.

* Inlägget var ett betalt inlägg för Svanen, Nordisk Miljömärkning

Kommentarer

 • Cecilia skriver:

  Hej Trendenser! Kivik är inte på rätt plats på kartan, men bra tips att kolla Svanenmärkning för semestern! Vänliga hälsn Cecilia

 • Minna skriver:

  Otroligt bra tips!
  Tack för detta!
  Svårt och veta vad man ska ta sig till med familjen hela denna sommaren ????

 • Linnéa skriver:

  Åh, tack för bra tips! …dock har Greens hotell hamnat i Härjedalen/Jämtland istället för i Dalarna 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.