Annons

Lättad eller lurad?

På förekommen anledning kanske jag bör förtydliga att gårdagens nyhetsartikel förstås inte var sann, utan ett aprilskämt. Hopkokad av oss som annars har Clubhouse-snacken ihop på torsdagar. Kan man använda humor för att väcka frågor och skapa debatt? Uppenbarligen. Vi postade alla nyheten prick kl 9.00 igår och diskussionerna som följde var spännande att läsa. Både spekulationerna om vem som lurat vem (källkritik) och huruvida det behövs någon reglering eller ej. Det värsta var väl att ingen ifrågasatte beräkningarna, för det enda som inte var sant i pressreleasen var nämligen åtgärdsförslaget. Allt annat stämmer. Läs mer hos Maria som summerar statistiken bättre än mig.


Foto: skämpt-dumpen från Dagensmedium som jag klippte ihop i Photoshop

Kategorier:

Kommentarer

  • Johanna skriver:

    Briljant, genomtänkt skämt och självkritik. Hatten av!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.