Annons

#helgenshygge home detox

Vi har städdag i vår bostadsrättsförening idag och jag ska passa på att rensa och vårstäda även hemma. I förrådet, i stökiga lådor och i tanken. Sortera, skänka eller sälja. På med en podd eller peppande musik i lurarna och bara gör’t. Målbilden är känslan efteråt. Lite pepp på vägen.Cleaning quote

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.