Annons

Veckans Clubhouse: Greenwashing?

Vad innebär Marknadsföringslagen för influensers och vilka påståenden man får lov att skriva om angående hållbarhet och hälsa i reklam? Vad finns det för vägledning? Vad är egentligen Greenwashing och hur kan vi hjälpas åt att undvika det? Är du medlem på Clubhouse? Logga in och lyssna på veckans snack som vanligt på torsdagar kl. 11.30

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.