Annons

Trendensers trädgårdsgrupp på Facebook

Nu är den snart igång, trädgårdssäsongen. Eftersom Trendensers Facebookgrupp för inredningsfrågor snabbt har fått så många medlemmar och det delas så mycket bra tips, råd och hjälp där användarna emellan tänkte jag att vi testar en separat trädgårdsgrupp också. På så vis håller vi isär ämnena och det blir enklare för dig att söka på just det du är intresserad av eller behöver feedback på. Du hittar den nya trädgårdsgruppen här!


Foto: Frida Ramstedt,, Trendenser.se

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.