Annons

Poddavsnitt: 11-kaffe med Fru Vintage

Förra veckan intervjuade Marlene Agemo mig till sin populära samtalspodd 11-kaffe med Fru Vintage och i måndags släpptes avsnittet ut i etern. Det tog några dagar för mig innan jag vågade lyssna själv, för det blev ett ganska naket samtal. Om livet, om min syn på inredningsbranschen och om vad jag har landat i att jag tycker är viktigt – på riktigt. Det kanske inte passar alla, men det kanske kan så tankefrön hos några som bär på liknande funderingar.

Kategorier:

Kommentarer

 • Bella skriver:

  Så fint, ärligt, öppet, vackert samtal! Jag vill höra fler samtal som detta…

 • Maria skriver:

  Vilket fint samtal! Jag uppmanar er alla att lyssna. Kloka, tänkvärda tankar om vad som faktiskt är viktigt i livet.

  Delen som berörde din mamma … tårarna rinner.

  Dina texter är fantastiska. Jag älskar ditt sätt att skriva.

 • Minna skriver:

  Jag tyckte det var så mycket viktigt att ta in och verkligen bearbeta så jag har faktiskt lyssnat på avsnittet 2 ggr.
  Så otroligt fint och klokt samtal ????

  • Frida Ramstedt skriver:

   Men åh, jag tänkte att ingen skulle orka lyssna på hela den långa ens en gång ????

 • Marie skriver:

  Jättefint samtal! Blir nyfiken på dina tankar om att skapa minnen tillsammans med barnen. Jag funderar själv mycket på detta och har barn i liknande åldrar som dina. Förstod att du planerar för att det ska bli så. Om du har möjlighet att skriva ett inlägg om hur vi föräldrar kan eller hur du gör för att skapa fina minnen skulle jag uppskatta det mycket. Min egen barndom har varit trygg och fin men har få egna konkreta minnen att luta mig mot. Ett av de bästa minnen jag har är tiden i stallet tillsammans med min mamma. Det ska jag berätta för henne.

  • Frida Ramstedt skriver:

   Bra idé! Det kanske är lite off topic bloggens inrikting men ändå värt att reflektera över. För pappas skull också. För min del har det inte alltid varit de storslagna upplevelserna/resorna eller aktiviteterna som har gjort störst intryck på mig utan de små sakerna som jag i efterhand reflekterat över när jag själv blivit förälder och förstått storheten i – först nu.

 • Anna skriver:

  Det var väldigt givande att lyssna på ert samtal. Först suckade jag lite åt, vad jag tyckte, en trevande inledning – men det borde jag verkligen inte ha gjort. Ert samtal gav mig mycket och jag är glad att det också föll sig så att jag lyssnade på morgonpromenaden kl 06 i skogen, det gav en extra dimension åt orden. Stort tack Frida och Marlene för att vi lyssnare fick ta del av kloka insikter, vilka jag kommer fortsätta förvalta i mitt eget liv.

 • Hanna skriver:

  Verkligen ett så fint samtal, som träffade mig mitt i prick just nu! Tack Frida för dina ord!

 • Monnah skriver:

  Så fint att höra dig sammanfatta ditt bloggande och dina visioner i det här formatet! Jag gillar verkligen ditt sätt att se på din verksamhet uppifrån och ditt fokus på det viktiga i livet. ❤

 • Jenny skriver:

  Aldrig hört talas om den podden förut- men låter verkligen som nåt jag ska testa att lyssna på! Börjar givetvis med avsnittet du gästar;)

 • Josefin skriver:

  Tack för ett underbart samtal! Gick upp långt före gryningen efter ytterligare en natt av sömnlöshet pga alltför mycket stress och snurrande tankar och har suttit här med en kopp te, en katt i knät och fulgråtit till dina ärliga och rörande reflektioner, tar till mig precis allt ❤️

 • Maria skriver:

  Tack Frida för detta samtal och för att jag fick lyssna denna gråmulna måndag. Det fyllde mitt hjärta. Det du gör är fantastiskt, tack även för det!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.