Annons

3 x Interior podcasts


Jag konsumerar väldigt mycket ljudmedia just nu. Det beror delvis på att jag känner mig lite sällskapssjuk i och med att jag jobbar så mycket mer hemifrån (och ensam) nu jämfört med tidigare. Men det beror också på att jag aktivt anstränger mig för att väcka liv i min sömniga engelska. Jag lyssnar nämligen uteslutande på amerikanska och brittiska poddar för tillfället. Både underhållande och lärorikt på samma gång. Jag tänkte tipsa vidare om några guldkorn jag hittat om det är fler av er som är intresserade av att vidga vyerna lite.

The Business of Home
En amerikansk podd som jag har lärt mig SÅ otroligt mycket av. Bred och nischad på samma gång. Kul att få lite nytt syre i systemet och ett annat perspektiv på branschen.

The Style Files: Conversations with creatives
Intressanta intervjuer med inredare och inredningsföretagare (bl a Jonathan Adler). Så många spännande livshistorier och berättelser om det kreativa entreprenörskapets up’s and downs.

The Great Indoors
Brittiska Kate Watson-Smyth och Sophie Robinson pratar om inredning, trender, fenomen och jag älskarälskarälskar deras kemi, dialekt och diskussionsämnen.

Kategorier:

Kommentarer

  • Marianne skriver:

    E l s k e r The Great Indoors!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.