Annons

Fridas favoriter från Gallerix

Inlägget är reklam för Gallerix

Det är många som frågar mig efter tips på butiker som säljer fina, prisvärda posters, därför är jag glad över att Gallerix har bett mig välja ut några favoriter från deras sortiment. De har ett brett utbud av motiv för alla rum till ditt hem, även barnens!

Erbjudande! Rabattkoden Trendenser30 ger dig 30% rabatt på alla posters och tavelramar i Gallerix webbshop. Giltig t.o.m. 31 mars 2021, ej i kombination med andra erbjudanden.


Jag tycker det är fint när två tavlor binds samman i en enhetlig stil även om de har olika motiv. De här funkar både mot vita och målade väggar med en tunn ram av trä.

Motiv 1: Matisse Cutout
Motiv 2: Matisse Cutout Woman


Bakom soffan i vardagsrummet behöver man ofta fylla en bredare yta med motiv. Här är ett förslag på en kombination till en större tavelvägg, med matchande motiv av olika karaktär.

Motiv  1 (Abstrakt): Broad Geometric No3 Poster
Motiv 2 (Hästen): Black Horse Land
Motiv 3 (Textposter): Courage Poster
Motiv 4 (Abstrakt):  Fonds de bouteilles
I barnrum är det roligt om motiven både kan vara fina och lärorika, det är något som Gallerix tagit fasta på. Läs gärna mer om deras pedagogiska prints.

Motiv 1: Djur i havet
Motiv 2: Blueprint plane

Visste du att alla posters från Gallerix trycks i Sverige på ett miljöcertifierat matt papper av högsta kvalitet från det franska pappersbruket Clairefontaine? För varje träd som går åt vid framställningen av posters planterar men två nya genom organisationen OneTreePlanted.

Läs mer och se hela sortimentet på Gallerix.se

Kommentarer

 • Minna skriver:

  Åh!! Väldigt snyggt!
  Och ett fantastiskt pris dessutom.
  Hade nästan glömt bort Gallerix sedan det kom så många nya aktörer med posters på webben.
  Men dessa var ju jätte fina allihopa!

 • Sara skriver:

  Va? Jag trodde de gått i konkurs? Fina posters oavsett.

 • N. skriver:

  Tack för tipset!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.