Annons

Framtidens boende med BRABO

Inlägget är reklam för BRABO

Hur ser framtidens boende ut? Fastighetsutvecklaren BRABO tror på lägenheter i kombination med gemensamma ytor där de boende kan umgås, arbeta och aktivera sig. Deras lägenheter har också fina, genomtänkta materialval redan från start istället för att ha massa olika tillval som skapar stress för köparen. Bl a är deras lägenheter inredda med kök i biokomposit från Puustelli minus.Efter försäljningsframgången av första etappen släpper de nu Haga Norra etapp 2 i Stockholm, som består av 115 bostadsrätter placerade i samma kvarter.


De boende i BRABO-lägenheterna kommer ha tillgång till gratis gym i huset. Det är dessutom bara 500 meter till SATS Frösunda, 1 km till Klättercentret Solna och 1,5 km till Vasalundshallen med simning, sporthall och två gymnastiksalar. Haga Norra gränsar också till Hagaparken med 144 hektar natur!


I projektet Haga Norra finns också gemensamma ytor i form av co-working space och hobbyrum. Något som visat sig vara väldigt eftertraktat under höstens säljstart. Perfekt för dig som planerar att arbeta mer hemifrån framöver.

Bostäderna i Haga Norra är certifierade med kvalitetsstämpeln Green Building. Det innebär att bostadshusens förbrukning är 25% lägre än nivån för nybyggnadskraven. BRABO har även solceller på taket som producerar el till fastigheten.

Etapp 1 nästan är slutsåld och att nu har BRABO börjat att ta emot intresseanmälningar för Haga Norra etapp 2 på sin hemsida. Alla intressenter kommer få löpande information inför säljstarten.

Läs mer här!

Kommentarer

 • Elin skriver:

  Spännande! Vilken arkitekt är det som ritat?

 • Minna skriver:

  Wow!
  Låter jätte spännande!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.